SF Anytime byr på norsk film 17. mai

12 maj 2021

Gjennom hele nasjonaldagen 17. mai tilbyr SF Anytime alle en norsk film. Utvalget av filmer som tilbys, består av et 20-talls titler i samarbeid med SF Studios og Nordisk Film. Tanken er å bidra med det lille vi kan i den tiden vi lever i, og feire nasjonaldagen sammen med dere.

Norges nasjonaldag feires til vanlig med pomp og prakt, 17. mai tog og vaiende flagg. En tradisjon som strekker seg tilbake til 1800-talet. For å hylle Norge og delta i feiringen, byr nå SF Anytime på en norsk film på nasjonaldagen. Utvalget du kan velge i består av filmer fra både SF Studios og Nordisk Film, med rundt 10 titler fra hvert filmbyrå.

For å kunne benytte deg av dette tilbudet må du opprette en brukerkonto (kostnadsfritt) på sfanytime.com. Deretter kan du plukke en valgfri film fra et utvalg norske filmer som du finner i tjenesten. Benytt koden 17MAI på betalingssiden for å se filmen du velger kostnadsfritt. Tilbudet er gyldig hele dagen 17. mai. Tilbudet kan benyttes en gang per konto, det vil si en leiefilm til en verdi opp til 49 kr. 

Vanligvis feires nasjonaldagen i bunad og med barnetog rundt om i landet, men også i år blir feiringen i hovedsak hjemme på grunn av pandemien som fortsatt pågår. 

- Vi lever i en usikker tid, og det har vi gjort en stund. Hvis vi kan bidra med noe, om enn bare litt i den store sammenhengen, så vil vi gjerne gjøre det. Vi vet at nasjonaldagen er viktig for mange, og at den ikke kan feires i samme utstrekning som vanlig. Vi håper å kunne gi norsk filmglede denne dagen, sier Jessie Ross Skärvad, Head of Sales & Marketing, SF Anytime.

Dette er filmene som SF Anytime tilbyr på 17. mai:
Børning 3
Knerten og Sjøormen
Alle utlendinger har lukka gardiner
De dødes tjern
Håp
Operasjon Mumie
Swingers (NO)
Troll - Kongens hale
Amundsen
En affære
Dianas Bryllup
Snekker Andersen oj julenissen - Den vesle bygda som glømte at det var jul
Flukten over grensen
Torden
Fjols till fjels
Tunnelen
Spionen
Kaptein Sabeltann og den magiske diamant
Askeladden i Soria Moria Slott
Ut och stjæle hester

Gratulerer med nasjonaldagen!

Kontakter

Jessie Ross Skärvad

Head of Marketing & Sales